1999-2018: un engagement royal sans faille pour une co-émergence de l'#Afrique | @scoopit https://t.co/GJklVPOR1Q

#CoupuresKuriozitete Ja çfarë thuhet në Islam për fundin e botës, këto janë shenjat që zoti do t’ua dërgojë njerëzve. Shumë kanë ndodhur

- republié le 21 Septembre 2017


Prej shumë vitesh janë bërë parashikime nga personazhe të ndryshëm, se kur dhe i do të vijë fundi i botës, por sot shumë prej këtyre parashikimeve kanë rezultuar false. Ndërkohë që edhe në librin e shenjtë të Kuranit është parashikuar se kur do të vijë fundi i botës.

Source : http://www.syri.net/mistere/94879/ja-cfare-thuhet-...


Tags : islam